Over ons

"De beslissing was snel genomen: hier willen we onze gasten welkom gaan heten, zodat ze net als wij kunnen genieten van deze prachtige omgeving, de rust en de ruimte, de gastvrijheid en uiteraard de bijzondere natuur van de Veluwe."

Boshuisje
Binky Rakker Banjer
Rakker, Binky en Banjer

 

Wij zijn René Hoksbergen en Jannetta Dorsman. Een paar jaar geleden kochten we met onze Westie Spikey een schattig Hans & Grietje huisje op de Veluwe.  Op dat moment woonden we in Zeist (ook mooi, maar we woonden in een appartement) en wilden graag meer buiten wonen, echt in het bos.

Sindsdien hebben we regelmatig familie en vrienden te logeren en iedereen is altijd zo enthousiast over de omgeving en hoe wij wonen, dat we op zoek gingen naar een manier om dit met meer mensen te kunnen delen.

Ons ‘Boshuisje’ ligt echter zo uniek, dat het moeilijk was iets vergelijkbaars te vinden.

Dus moesten we verder zoeken. Vakantieparken vinden we over het algemeen erg deprimerend, met allemaal dezelfde, standaard chalets, die veel te dicht op elkaar staan en meer op een stacaravan lijken dan op een vakantiehuisje. Daarnaast zijn hondjes vaker niet dan wel welkom in een vakantiehuisje. En aangezien we zelf intussen 3 schattige hondjes (Binky de Westie, Rakker de Cairn terriër en Banjer de Border terriër) hebben, was dat ook één van de criteria.

 

 

We waren dan ook meteen heel positief verrast toen we voor het eerst op Bospark Dennenrhode kwamen. Mooie ruime boskavels, veel volgroeide bomen, heel verschillende chalets, die ook nog eens in wildverband stonden. Ook zagen we direct dat dit een Bospark was aan de bovenkant van de markt; eigenaren en auto’s, die je niet op een gemiddeld chaletpark tegenkomt. En: honden zijn welkom!

De beslissing was snel genomen: hier willen we onze gasten welkom gaan heten, zodat ze net als wij kunnen genieten van deze prachtige omgeving, de rust en de ruimte, de gastvrijheid en uiteraard de bijzondere natuur van de Veluwe.

Er was echter nog 1 drempel te nemen: de inrichting van de meeste vakantiehuisjes vinden we vreselijk. Kil en koud, vooral gekozen om ‘monkeyproof’ te zijn, slechte kwaliteit en het mist altijd die gezellige sfeer die je thuis hebt. Begrijpelijk, als je soms de horror-verhalen hoort over huurders, maar toch besloten we dat we dit anders wilden doen.

Onze huisjes zijn dan ook met veel zorg en kwaliteit gerenoveerd, waarna we geprobeerd hebben de inrichting zo mooi en sfeervol mogelijk te maken. Alles zoals we het zelf ook thuis zouden willen hebben. En niet te vergeten met een inventaris die eerder overdadig, dan karig te noemen is. 😄

Kortom, het zijn met recht Luxe Chalets op de Veluwe geworden.

We hopen dat jullie hier net zo gaan genieten als wij zelf!

En uiteraard zijn hondjes ook van harte welkom! Zij zullen gegarandeerd genieten van de grootse zandverstuiving naast het park.

Ook genieten van deze mooie omgeving?

Reserveer dan direct het Chalet van je keuze.